4 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII CAND INCHIRIEZI O CABINA FOTO PENTRU ABSOLVBIRE

Cabina foto

15 noiembrie 2021

In Romania, petrecerile sofisticate de absolvire au devenit printre cele mai populare evenimente in ultimul deceniu. Cheltuielile pentru un astfel de eveniment sunt si ele pe masura si variaza in functie de specificul si dorintele petrecaretilor.Printre atractiile evenimentului, de cele mai multe ori se numara si un photocorner unde este amplasata cabina foto. Majoritatea organizatorilor, opteaza pentru inchirierea unei cabine foto, aceasta fiind adesea atractia serii. Am observat ca de la an la an, asteptarile studentilor cresc, deci atentia asupra detaliilor fiind vitala.

Astfel, in acest articol ne dorim sa expunem cele mai importante 4 intrebari care ar trebui adresate in momentul in care alegeti sa inchiriati o cabina foto pentru balul de absolvire.

  1. Dimensiunea cabinei foto

Este bine cunoscut ca orice petrecere studenteasca gazduieste o multime de oameni, deci bineinteles ca balul de absolvire nu va face exceptie de la aceasta regula. Cu siguranta vor dori sa ramana cu amintiri fotografice in grupuri cat mai mari, cu persoane alaturi de care au impartit bune si rele in toti acei ani si cu care au format prietenii pe viata. Prin urmare, cand inchiriati o cabina foto trebuie sa intrebati furnizorul, cat de mare este cabina foto si cate persoane se vor putea incadra intr-o fotografie. Pentru un bal de absolvire, cabina foto ideala poate cuprinde un grup de maxim 6-8 persoane.

2. Functia de partajare a fotografiilor in Social Media

Nu este deloc surprinzator faptul ca studentii sunt interesati daca pozele facute la cabina foto sa poata fi distribuite direct pe Facebook, unde pot partaja si eticheta fotografiile in care apar, sau daca pozele pot fi trimise pe loc pe e-mail. Prin urmare, este important sa intrebati furnizorul despre functiile de partajare cu care este dotata cabina foto. De asemenea, este foarte important sa va asigurati ca localul poate pune la dispozitie o conexiune buna la internet prin cablu sau Wi-Fi.

3. Recuzita amuzanta si diversificata

Specific oricarui bal, tinuta este principalul obiectiv al fiecaruia, fie ca este vorba de fete sau baieti. Asa ca, nici recuzita pentru cabina foto nu poate fi mai prejos, iar aici trebuie sa se regaseasca accesorii care sa aduca detalii cu care fiecare invitat se poate identifica. Bineinteles, vorbim despre accesorii amuzante si propsuri cu mesaje personalizate, care sa aduca o daza de amuzament si stil fiecarei poze.

Astfel, in momentul in care inchiriati o cabina foto, nu omiteti sa intrebati furnizorul despre elementele distractive de recuzita pe care acesta le pune la dispozitie studentilor. Adesea, recuzita include propsuri cu mesaje personalizate, palarii, ochelari amuzanti, peruci, masti si alte accesorii de genul acesta.

4. Fundalul foto

In spatele unei petreceri de absolvire reusite, se afla efortul despus de mai multi oameni la un loc. Si bineinteles ca si amintirile cu care studentii vor ramane, trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Alegerea fundalului foto este un aspect foarte important. Acesta trebuie sa fie unul care sa atraga priviri si de ce nu, puteti alege chiar un fundal personalizat in functie de tematica petrecerii. Fundalul poate fi reprezentat de imaginea scolii, sau poate avea detalii care sa indice anul promotiei din care studentii au facut parte.

Este important sa discutati cu furnizorul, despre fundalurile pe care le are la dispozitie, iar daca va doriti un fundal personalizat, sa stabiliti cu acesta toate detaliile despre cum ati dori sa arate fundalul ideal pentru petrecerea voastra de absolvire.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept