Cabina Foto Bucuresti

Oglinda Magica Evenimente

 

Daca te intrebi ce ii lipseste evenimentului tau dar inca nu ti-ai dat seama, noi suntem aici sa iti venim in ajutor cu raspunsuri. Cabina foto este un ,,must have’’ pentru orice tip de eveniment. Fie ca este vorba de nunta, botez, bal de absolvire, eveniment corporate, aniversari sau lansare de produs, cabina foto este exact ceea ce ai nevoie pentru a da atat un aer elegant cat si un vibe amuzant petrecerii tale.

Principalele motive pentru care ar trebui sa inchiriezi un Photo Booth pentru evenimentul tau, sunt:

 1. Marturii fotografice cu magnet:

Trebuie sa stii ca fotografiile sunt printate pe loc, in cel mult 10 secunde. Invitatii vor primi cate o poza cu banda magnetica pe spate, numai buna de pus la loc de cinste pe frigider. Si bineinteles, vor primi si plicuri pentru poze, pentru ca nu ne dorim sa isi pateze amintirile cu delicioasele sarmale.

 1. Ofera amintiri de neuitat:

Fotografiile reprezinta biletul de intoarecere la cele mai frumoase momente din viata noastra. Cabina foto la nunta, botez, bal de absolvire, etc., are rolul de a surprinde amintiri de neuitat. Invitatii au la dispozitie o sumedenie de accesorii amuzante si propsuri cu mesaje care mai de care mai amuzante. Cabina foto PicBooth nu tine cont de varsta invitatilor. De la cei mai mici pana la cei mai in varsta se vor distra pe cinste.

 1. Mentinerea atmosferei:

Este simplu! Daca invitatii se distreaza, evenimentul tau cu siguranta este unul reusit. De aceea, mirii aleg sa inchirieze cabina foto PicBooth pentru nunta lor, pentru ca este solutia ideala de a mentine atmosfera si de a umple timpul invitatilor care au luat o pauza de la dans.

cabina foto bucuresti

Unde poti inchiria cabina foto

 • Cabina Foto Ilfov Ieftina
 • Cabina Foto Buftea Ieftina
 • Cabina Foto Militari Ieftina
 • Cabina Foto Cernica Ieftina
 • Cabina Foto Comana
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 1
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 2
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 3
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 4
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 5
 • Cabina Foto Bucuresti Sector 6

Pentru inchirierea Photo Booth intr-o locatie din apropierea Bucurestiului, echipa noastra se poate deplasa. Pretul transportului este de 1 Leu/km.

Servicii Oglinda Magica Bucuresti

Pachetele standard includ fotografii nelimitate, benzi magnetice pentru fiecare poza si alte servicii. De asemenea, putem crea oferte personalizate in functie de bugetul si cerintele fiecarui client.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0757 958 688 sau pe adresa de e-mail: contact@picbooth.ro

Inchiriaza acum photo booth Bucuresti, botez Bucuresti sau pentru alte evenimente. Cere o oferta personalizata pentru cabina foto Buftea, Afumati, Cernica, Ilfov la numarul de telefon 0757 958 688. Va oferim cel mai bun pret si cel mai tare photo corner la inchirierea cabinei PicBooth pe intreaga durata a evenimentului. Ne gasiti si pe pagina de facebook sau de instagram. Rezerva acum pentru anul 2022!