Cabina Foto Bucuresti

Daca te intrebi ce ii lipseste evenimentului tau dar inca nu ti-ai dat seama, noi suntem aici sa iti venim in ajutor cu raspunsuri. Cabina foto este un ,,must have’’ pentru orice tip de eveniment. Fie ca este vorba de nunta, botez, bal de absolvire, eveniment corporate, aniversari sau lansare de produs, cabina foto este exact ceea ce ai nevoie pentru a da atat un aer elegant cat si un vibe amuzant petrecerii tale.

Marturii fotografice cu magnet

Trebuie sa stii ca fotografiile sunt printate pe loc, in cel mult 10 secunde. Invitatii vor primi cate o poza cu banda magnetica pe spate, numai buna de pus la loc de cinste pe frigider. Si bineinteles, vor primi si plicuri pentru poze, pentru ca nu ne dorim sa isi pateze amintirile cu delicioasele sarmale.

Ofera amintiri de neuitat

Fotografiile reprezinta biletul de intoarecere la cele mai frumoase momente din viata noastra. Cabina foto la nunta, botez, etc., are rolul de a surprinde amintiri de neuitat. Invitatii au la dispozitie o sumedenie de accesorii amuzante si propsuri cu mesaje care mai de care mai amuzante. Cabina foto PicBooth nu tine cont de varsta invitatilor. De la cei mai mici pana la cei mai in varsta se vor distra pe cinste.

Mentinerea atmosferei

Este simplu! Daca invitatii se distreaza, evenimentul tau cu siguranta este unul reusit. De aceea oamenii aleg sa inchirieze cabina foto PicBooth, pentru ca este solutia ideala de a mentine atmosfera si de a umple timpul invitatilor care au luat o pauza de la dans.


CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

Contacteaza-ne

Unde poti inchiria cabina foto: Cabina Foto Ilfov, Cabina Foto Buftea, Cabina Foto Militari, Cabina Foto Cernica, Cabina Foto Comana, Cabina Foto Bucuresti Sector 1, Cabina Foto Bucuresti Sector 2, Cabina Foto Bucuresti Sector 3, Cabina Foto Bucuresti Sector 4, Cabina Foto Bucuresti Sector 5, Cabina Foto Bucuresti Sector 6

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept