Cabina foto pentru petreceri corporate

Corporate

11 octombrie 2022

Nu este un secret ca planificarea evenimentelor corporate este o formă de arta, si cum altfel sa surprinzi arta mai bine daca nu prin fotografii realizate cu o cabina foto! Daca se face corect, longivitatea angajatilor , satisfactia si o serie de alti factori la locul de munca se vor imbunatati. La unele companii, angajatii vor astepta cu nerabdare tot anul pentru o petrecere la locul de munca.

Un eveniment corporate bine organizat permite lucratorilor si personalului sa interacționeze in timp ce participa la activitati placute de petrecere, ideale pentru un mediu de grup mare.

Din experienta noastra, am observant ca oamenii adora sa se intalneasca cu toti cei care isi petrec cel putin 8 ore din zi 5 zile pe saptamana, in afara mediului de lucru. Ba chiar mai mult decat atat, colegii de munca pot fi considerati ca fiind chiar o a doua familie, datorita periodei de timp mare pe care o petrec unul in compania altuia la birou, fiind astfel foarte incantati de ideea de a avea amintiri pentru totdeauna cu prietenii dragi de la locul de munca.

Asadar, ideea de a inchiria o cabina foto pentru petreceri la birou sau pentru orice alt tip de eveniment corporate, este imbratisata de toti angajatii. Acestia sunt bucurosi sa se detaseze de personalitatea serioasa pe care o afiseaza in orele de lucru si abia asteapta sa se distreze. Pozele pe care acestia le fac la cabina foto sunt intotdeauna senzationale! Incepand de la faptul ca nimeni nu se sfieste sa se costumeze folosind accesoriile din recuzita pusa la dispozitie de catre operatorii cabinei foto, angajatii adopta si diverse mimici care fac fotografiile sa fie de-a dreptul amintiri amuzante la care se vor uita peste ani si vor rade.

Indiferent de tematica petrecerii corporate pe care doriti sa o adoptati, cabina foto oglinda magica se va potrivi perfect cu decorul!

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept