Cabina Foto Urziceni

Oglinda Magica Urziceni

 

Cabina foto este un studio portabil cu echipamente de ultima generatie, capabila sa surprinda si sa imprime poze sub 10 secunde pe hartie foto premium speciala. Aceasta se incadreaza perfect in toate saloanele, de aceea toti invitatii vor avea o experienta de neuitat. Amintirile amuzante surprinse de oglinda magica fac ca aceasta sa devina ,,atractia princiapala” a fiecarui eveniment. Recuzita noastra curpinde o multime de accesorii amuzante, masti, peruci si props-uri cu mesaje personalizate. Daca alegi pentru evenimentul tau  Photo Booth, invitatii tai se vor bucura atat de distractie cat si de marturiile magnetice realizate pe loc.

Fiecare poza facuta cu oglinda magica va avea in spate o poveste de spus. Imprimam zambete si garantam distractia. Indiferent de eveniment, noi suntem intotdeauna pregatiti sa inveselim si sa animam atmosfera cu tot arsenalul nostru de distractie: poze nelimitate, accesorii amuzante si fundaluri personalizate. La fiecare eveniment vor fi prezenti 2 operatori bine pregatiti si capabili sa faca fata oricarei situatii neprevazute ce ar putea aparea in timpul evenimentului. Distractia este garantata, fara alte eforturi suplimentare din partea dumneavoastra. Operatorii nostrii vor oferi sprijinul si indicatiile necesare invitatilor, pentru ca totul sa se desfasoare in ordine si siguranta.

cabina foto urziceni

Unde poti inchiria cabina foto

  • Cabina Foto Urziceni Ieftina
  • Cabina Foto Manasia Ieftina
  • Cabina Foto Cosereni Ieftina
  • Cabina Foto Movilita Ieftina
  • Cabina Foto Rosiori Ieftina

Daca sunteti interesati de inchirierea unei cabine foto intr-o locatie din judetul Ialomita, dar care nu se regaseste in cele mentionate mai sus, nu va intristati. Trebuie doar sa ne spuneti unde sa venim, iar noi ne ocupam de restul. Cheltuielile de transport sunt incluse in pretul pachetului ales.

Servicii Oglinda Magica Urziceni

Pachetele standard includ fotografii nelimitate, magneti pentru fiecare poza si alte servicii. De asemenea, putem crea si oferte personalizate in functie de bugetul si cerintele fiecarui client. Pentru mai mult detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0757 958 688 sau pe adresa de email: contact@picbooth.ro .

Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii si sa le oferi o sursa de distractie, rezerva acum cabina foto

Inchiriaza acum cabina foto nunta, botez Urziceni sau pentru alte evenimente importante. Cere o oferta personalizata pentru cabina foto oglinda magica Urziceni, Manasia, Cosreni, Movilita, Rosiori la numarul de telefon 0757 958 688. Va oferim cel mai bun pret la inchirierea cabinei pe intreaga durata a evenimentului. Ne gasiti si pe pagina de facebook sau de instagram.