Cabina Foto Urziceni

Cabina foto este un studio portabil cu echipamente de ultima generatie, capabila sa surprinda si sa imprime poze sub 10 secunde pe hartie foto premium speciala. Aceasta se incadreaza perfect in toate saloanele, de aceea toti invitatii vor avea o experienta de neuitat.

Creaza amintiri

Amintirile amuzante surprinse de oglinda magica fac ca aceasta sa devina ,,atractia princiapala” a fiecarui eveniment. Recuzita noastra curpinde o multime de accesorii amuzante si props-uri cu mesaje personalizate. Daca alegi pentru evenimentul tau cabina foto, invitatii tai se vor bucura atat de distractie cat si de fotografiile magnetice realizate pe loc.

Mentine atmosfera

Succesul unui eveniment reusit consta in starea de buna voie si veselile a invitatilor. De aceea, oamenii aleg cabina foto pentru a oferi invitatilor o activitate distractiva in momentul in care acestia iau o pauza de la dans.


CONTACTEAZA-NE PENTRU O OFERTA PERSONALIZATA

Contacteaza-ne

Unde poti inchiria cabina foto: Cabina Foto Urziceni, Cabina Foto Manasia, Cabina Foto Cosereni, Cabina Foto Movilita, Cabina Foto Rosiori, Cabina Foto Garbovi

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept