Candy Bar Nunta – Idei si Sfaturi

Nunti

23 noiembrie 2022

Pentru a avea un candy bar de nunta perfect pentru invitatii dumneavoastra, va invitam sa cititi ceea ce urmeaza mai jos. Dupa ce am crescut cu aceasta traditie, stim cateva lucruri despre cat de incantator este sa impartasesti deliciile faimoase de casa invitatilor vostrii in ziua nuntii voastre.

Chiar daca comandati prajiturile de la o cofetarie, impartasirea acestui desert de nunta neconventional va face evenimentul dvs. mult mai frumos.

Singura problema? Aflati cum sa le prezentati invitatilor. Mai jos va oferim cateva idei de prezentare pentru candy barul de nunta.

  • Alegeti vesela corespunzatoare pentru candy bar

Vorbiti cu cei care se ocupa de acest aranjament sa va aduca la eveniment vesela corespunzatoare pentru acest lucru. Trebuie sa aveti farfurii multe cat sa ajunga pentru toti invitatii.

  • Nu lasati masa de candy bar fara fata de masa!

Candy bar-ul trebuie sa contina o fata de masa specifica temei dvs. de nunta si servetele de masa colorate.

  • Meniu candy bar

Trebuie ca fiecare invitat sa vada ce contine candy bar-ul de aceea este indicat sa aveti meniuri pentru el.

  • Luati in considerare iluminarea mesei de candy bar

In cazul in care nunta ta are loc devreme in cursul zilei, va trebui sa te gandesti la iluminarea mesei de candy bar. Ce se intampla cand afara se intuneca? Lumanarile adauga atmosfera, dar acestea pot fi periculoase. De aceea o iluminare tip led este ideala pentru aceasta sau cu diferite lampi. Ca sa fie mai spectaculos puteti pune mini torte.

  • Adaugati un ambient floral mesei

Florile sunt o combinatie castigatoare cu orice schema de design pentru masa de prajituri. Faceti un aranjament floral spectaculos in tema cu nunta dvs.

  • Includeti ustensile de servire

Este obligatori sa aveti ustensile de servire, mai ales daca prajiturile dvs. au ciocolata sau frisca. Clestii si scobitorile groase sunt cele mai folosite. Asigurati-va ca va asezati ustensilele de servire pe tava destinata pentru aceasta.

Folositi aceste idei de servire pentru candy bar-ul dumneavoastra!

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept