Covid-19 & Cabina Foto

Cabina foto

20 septembrie 2021

In ceea ce priveste vremurile in care traim, nimeni nu se astepa ca ne vom confrunta cu o pandemie la nivel global. Si totusi, iata-ne aici. Cu siguranta putem fi toti de acord ca modul in care obisnuiam sa traim s-a schimbat, fiind obligati sa acceptam o multime de masuri si modificari aduse stilului nostru obisnuit de viata.

Astfel, este de la sine inteles ca impactul pandemiei a schimbat si modul in care nuntile, botezurile si alte evenimente s-au desfasurat pana in prezent si cum vor continua sa se desfasoare pentru o perioada de timp care nu poate fi stabilita.

Ca si furnizor de servicii foto, a trebuit sa aruncam o privire asupra modului de lucru la evenimente, astfel incat sa putem asigura toate masurile de igienta si siguranta pentru dvs., pentru oaspetii dvs. si a pentru personalul nostru.

Intrucat masurile de preventie pentru Covid-19 reprezinta o preocupare pentru intreaga lume, noi am introdus de asemenea, masuri suplimentare de igiena si siguranta. Pana sa inceapa pandemia, obisnuiam oricum sa dezinfectam cabina foto si recuzita, insa exista o serie de precautii pe care le-am introdus odata cu izbucnirea crizei sanitare.            

Masurile pe care le-am implementat pentru a crea un mediu sigur si pentru ca toata lumea sa se poata bucura de magia cabinei foto, sunt:

DEZINFECTAREA CABINEI

Cabina foto va fi dezinfectata inainte si dupa fiecare eveniment.

PERSONAL INSTRUIT

Personalul nostru va fi responsabil de operarea cabinei foto pentru toti oaspetii, pentru a reduce riscul de contaminare. De asemenea, recuzita va fi dezinfectata dupa fiecare utilizare.

MASTI PENTRU PERSONAL

Asistentii de la cabina foto vor purta masti de protectie pe tot parcursul evenimentului.

DISTANTARE SOCIALA

Standul nostru va fi amplasat la cel puttin 2 m distanta fata de oaspeti, pentru a fi respectate regulile de distantare sociala.

DEZINFECTANT PENTRU MAINI

Dispozitivul de dezinfectare a mainilor va fi disponibil pentru oricine foloseste standul. Va incurajam sa utilizati inainte si dupa fiecare sesiune foto.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept