De ce sa alegi un Video Booth 360

Platforma Video Booth 360

10 martie 2023
video booth 360

În prezent, platforma video booth 360 este cel mai nou concept in rândul echipamentelor foto-video ce au rolul de a anima petrecerile și de a aduce acel plus de glammy care lipseste din decor.

Este bine de știut încă de la început faptul că o platformă video 360 este potrivită pentru orice tip de eveniment, începând de la nuntă, botez, aniversări și petreceri de majorat, petreceri corporate, etc..

Probabil acest nou concept a stârnit puțină confuzie atunci când vine vorba despre diferența dintre o cabină foto și o platformă selfie video booth 360.

Ei bine, în primul rând, o platformă video selfie 360 creează videolipuri de câteva secunde care sunt animate de muzică, pe când rolul unei cabine foto este acela de a face fotografii care vor fi printate instant.

Să facem o scufundare mai profundă pentru a descoperi aspectele cheie despre un video booth 360 °, și în același timp, vă vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să faceți această alegere pentru evenimentul dvs..

DECI, CE ESTE MAI EXACT O PLATFORMA VIDEO BOOTH 360° ?

Platforma video 360° – este o experiență concepută pentru a capta videoclipuri de înaltă rezoluție la 360°. Oaspeții evenimentului pășesc pe o platformă unde o cameră go pro atașată unui braț mecanic rotativ, se rotește la viteze mari în jurul oaspeților tăi.

În timp ce se rotește, utilizează diferite efecte video și captează videoclipuri de până la 120 de cadre pe secundă, care mai apoi vor fi procesate instant si vor putea fi descărcate de fiecare persoană în parte de pe share drive-ul ce vă va fi pus la dispozitie de către operator.

Poate vă întrebați dacă platforma este potrivită și pentru grupuri mai mari de petrecăreți. Ei bine, da! De exemplu platforma video 360 PicBooth este potrivită pentru 4-5 persoane care vor avea loc să danseze și să facă tot felul de mișcări amuzante pentru videoclipuri reușite.

Sărind direct în primul motiv pentru care vă recomand să aveți cabina foto 360: este popular! De fapt, a fost experiența noastră numărul unu solicitată de când evenimentele au început să revină la viață.

Platforma video 360 este o experiență cu adevărat unică! Nu spunem asta pentru a scădea valoarea celorlalte dispozitive folosite pentru entertainment, precum cabina foto. Însă, aceste două aparate sunt total diferite și fiecare este special în felul său, depinde doar de gusturile și preferințele fiecărui client.

Cu toate acestea, nu putem să nu zâmbim urmărind expresia oaspeților noștri din momentul în care pășesc în platformă până în momentul în care își primesc videoclipurile și le distribuie pe TikTok, Instagram sau Facebook! Cantitatea de bucurie și emoție pe care o aduce este palpabilă.

În doar 60 de secunde, oaspeții pășesc pe platforma video 360, creează și distribuie videoclipurile lor, având un impact pozitiv asupra experienței lor complete în cadrul unui eveniment.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept