DE CE SA INCHIRIEZI O CABINA FOTO DACA AI DEJA UN FOTOGRAF?

Cabina foto

1 noiembrie 2021

Ati angajat deja un fotograf deci, de ce mai aveti nevoie si de o cabina foto pentru evenimentul dumneavoastra? Probabil multi dintre dumneavoastra isi pun aceasta intrebare. Ei bine, noi vom raspunde simplu. Un fotograf si o cabina foto nu sunt deloc acelasi lucru! Daca inca nu v-am convins, vom veni cu cateva argumente pentru a face putina lumina asupra motivului pentru care inchirierea unei cabine foto este un MUST HAVE pentru evenimentul dumneavoastra…chiar daca ati angajat un fotograf.

Cabina foto la nunta, botez sau orice alt tip de eveniment, reprezinta o atractie majora pentru oaspeti in primul rand, deoarece fotografii/videografii au tendinta sa se concentreze in principiu pe cuplu si membrii familiei acestora, miscandu-se rapid prin multime pentru a surprinde cadre cat mai naturale. In schimb, in coltul vesel unde este amplasata cabina foto, exista o atmosfera distractiva, cu zambete si voie buna care se resimte la nivelul intregului eveniment. Invitatii se fotografiaza in cele mai amuzante ipostaze, folosindu-se si de recuzita foarte diversificata, pusa la dispozitie de PicBooth. Astfel, acestia primesc pe loc fotografiile. In plus, printurile au benzi magnetice pentru a putea fi puse la loc de cinste pe frigider, iar invitatii isi vor aminti cu drag de acele momente pentru mult timp.

De asemenea, inchirierea unei cabine foto poate fi si o modalitate de a economisi bani. Va intrebati probabil cum ar putea fi posibila una ca asta. Ei bine, fotografiile pe care invitatii le primesc de la cabina foto pot inlocui marturiile clasice si nefolositoare pe care invitatii le regasesc in general pe masa. Astfel, puteti taia de pe lista cheltuiala cu marturiile traditionale si sa optati pentru marturiile fotografice.

Fie ca este vorba de nunta, botez, petrecere corporate, aniversare sau lansarea unui produs, nimic nu spune mai bine ,,distractie”, decat o cabina foto! PicBooth cunoaste cat de importante sunt amintirile, de aceea echipa noastra stie si cum sa surprinda aceste momente unice, pentru a putea fi pretuite pentru totdeauna.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept