Economisiti bani la nunta dumneavostra cu o cabina foto

Cabina foto

18 octombrie 2021

Iti vine sa crezi ca in Romania, cuplurile cheltuie in medie 10 Lei de invitat pentru marturii? Tinand cont ca la o nunta iau parte mai mult sau mai putin de 100 de invitati, costurile pentru marturii ajung sa fie unele destul de ridicate. Insa, in prezent, au devenit foarte populare marturiile fotografice cu magnet, pentru a putea fi puse la loc de cinste, pe frigider. A venit vremea sa renuntam la marturiile clasice, costisitoare si de multe ori inutile pentru invitati. Alegand marturiile fotografice, nu doar ca econimisiti bani, dar veti oferi invitatilor si o atmosfera distractiva si amintiri de neuitat. Beneficiile inchirierii unei cabine foto la nunta, sunt multiple iar succestul evenimentului tau este garantat.

Toata lumea iubeste o cabina foto. In era digitala in care traim, oamenii nu mai imprima atat de des fotografii. Acesta fiind inca un motiv pentru care fotografiile printate de la cabina foto devin si mai speciale. Ce ar putea fi mai frumos la o nunta decat sa iti vezi invitatii cum se simt bine, se distreaza si raman cu amintiri de neuitat sub forma de forografii?

Cu PicBooth, vrem sa ne asiguram ca toti invitatii primesc cate o fotografie printata ca si marturie. La fiecare nunta sau eveniment grafica pozei este una unica iar recuzita noastra variata garanteaza distractia si poze de calitate inalta! Puteti vedea pachetele noastre AICI. Utilizand o cabina foto ca punct de atractie la o nunta sau eveniment, economisiti bani, veti avea fotografii cu toti invitatii iar toti oaspetii vor primii cate o poza drept marturie. Si sa nu uitam de cel mai important aspect, distractia!

Puteti vedea munca noastra cat si o galerie pe pagina noastra de facebook @picbooth.official

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept