Cabina Foto Nunta – PicBooth

Cabina Foto Nunta

DISTRACTIA ESTE GARANTATA!

Noi, cei de la PicBooth credem ca daca respecti toate regulile, vei rata toata distractia. Si daca tot nu tinem cont de reguli, nu vom tine cont nici de numarul de poze pe care petrecaretii le vor face la cabina foto nunta. Vorba aceea…lasam oamenii sa se simta bine!

Toti cei care au aparut in poze vor primi cate un print cu banda magnetica. De ce? Pai ce loc mai bun sa pastrezi astfel de amintiri, daca nu pe frigider? Si nu iti face griji ce poze sa pastrezi tu si pe care sa i le dai bunicii care nu a putut ajunge la nunta, pentru ca putem face mai multe copii, sa se bucure toata lumea.

Bineinteles ca ne dorim ca invitatii sa ajunga cu pozele intregi acasa, asa ca vom oferi si plicuri pentru acestea.

ACCESORII, FUNDALURI SI GRAFICA PERSONALIZATA

In photo corner-ul special amenajat de echipa PicBooth, invitatii vor descoperi photo booth, pregatita sa surprinda imaginatia acestora folosind accesoriile hazlii din coltul nostru vesel.

Bineinteles, pe langa mirrorbooth si accesorii, foarte important este fundalul, pe care il veti putea alege din colectia noastra care cuprinde de la fundal floral, fundal elegant, fundal abstract, fundal rustic pana la fundaluri cu sclipici sau fundaluri simple si de bun-gust.

Si nu in ultimul rand, punem foarte mult accent pe grafica fotografiilor, pe care o vom personaliza in functie de tematica nuntii si dorintele mirilor.

accesorii haioase
guestbook

GUESTBOOK PERSONALIZAT

Pentru ca fotografiile sunt bilete de intoarcere la cele mai frumoase momente din viata, noi ne-am gandit sa punem toate aceste bilete intr-un singur loc, sub forma unui Guestbook. Acesta va putea fi completat cu cate o poza de la invitatii care au vizitat cabina foto, alaturi de un mesaj din partea acestora, pastrand amintirile vii de cate ori il veti rasfoi.

REZERVA ACUM CABINA FOTO NUNTA | PHOTO BOOTH NUNTA