Beneficiile inchirierii unei cabine foto

Cabina foto

4 mai 2022
cabina foto

Atunci cand sunteti gazdele unui eveniment, fie ca este vorba de o nunta, un botez, o petrecere de absolvire, etc., sa aveti fotografii fantastice care sa va aminteasca de acea ocazie speciala, este chiar o necesitate.

In prezent, multor oameni le surade ideea de a inchiria o cabina foto, deoarece au inteles care este diferenta dintre aceasta si un fotograf. Mai exact, fotografiile realizate de un fotograf sunt adesea formale. Pe cand, fotografiile pe care invitatii le vor face la cabina foto vor fi unele ce ii vor surprinde in cele mai amuzante moduri de care isi vor aminti zambind peste multi ani.

De asemenea, inchirierea unei cabine foto este una dintre cele mai bune modalitati de a va asigura ca petrecerea voastra va fi una plina de viata! Mai aveti nevoie de alte motive de convingere? Am pregatit cateva motive care v-ar putea raspunde la intrebarea: ,,De ce sa inchiriezi o cabina foto?”

  • Incurajeaza spontaneitatea

Inchirierea unei cabine foto permite evenimentului vostru sa nu aiba doar perspectiva fotografului, ci si pe cea a invitatilor. Oaspetii se vor distra facand poze intr-o cabina foto si vor avea mai multe fotografii cu cadre spontane, fata de cele facute de fotograf.

  • Divertisment accesibil

Un mare avantaj al unei cabine foto este acela ca este accesibila si distractive pentru toata lumea. Asadar, nu trebuie s ava faceti griji ca trebuie sa spargeti pusculita pentru ca invitatii sa se distreze.

  • Marturii de nunta grozave

E timpul sa uitati de marturiile clasice si scumpe de nunta, pe care ar trebui sa le oferiti fiecarui invitat. Pozele printate pe care astia si le vor face la cabina foto, vor fi marturiile perfecte pentru ca isi vor putea aminti mereu cu drag de acea zi speciala ori de cate ori vor vedea pozele. Majoritatea fotografiilor sunt personalizate cu numele mirilor sau al bebelusului botezat si data evenimentului.

  • Fara oaspeti sub presiune

Un fotograf profesionist incearca intotdeauna sa-i determine pe invitati sa pozeze pentru fotografii, insa s-ar putea sa-i faca sa se simta inconfortabil si timizi. Daca decideti sa inchiriati o cabina foto, oaspetii pot alege daca o folosesc sau nu, iar pozele obtinute vor fi facute in ipostaze mai autentice si confortabile.

De asemenea, petrecaretii s-ar putea sa fie incurajati de cei dragi sa faca poze impreuna care vor avea valoare sentimentala.

  • Accesorii amuzante si recuzita din belsug

In fotografiile clasice, oaspetii doar zambesc si incearca sa stea frumos la poza. Un alt lucru grozav la o cabina foto este faptul ca exista o multime de accesorii haioase si elemente de recuzita pe care oaspetii le vor putea folosi pentru a se distra facand cele mai amuzante poze.

          Acum ca v-ati format o idee despre ceea ce inseamna o cabina foto, poate va intrebati cum gasiti un furnizor de servicii potrivit pentru dorintele voastre. Ne-am gandit sa oferim o mana de ajutor si in acest sens venind cu o sugestie. Cabina foto PicBooth ar fi o alegere inteleapta atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii serviciilor, oferind spre inchiriere o cabina foto Oglinda Magica. Echipa acestora este formata din 2 tineri deschisi ideilor voastre, foarte receptivi si comunicativi care va vor sta la dispozitie atat inainte cat si pe parcursul evenimentului.  Ii puteti gasi foarte usor pe site-ul lor www.picbooth.ro.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept