Buchetul de mireasa – Sfaturi si idei

Nunti

15 decembrie 2022

Buchetul de mireasa este foarte important, de aceea alegerea lui trebuie sa tina cont de mai multe lucruri. Poti decide singura cu privire la alegerea buchetului potrivit pentru tine, iar pentru a lua decizia cea mai buna, poti avea in vedere mai multe aspecte.

Primul lucru de care trebuie sa te interesezi este bugetul alocat pentru acest buchet. Poti cerceta putin pretul unui astfel de buchet si sa aproximezi o suma speciala pentru el. In alegerea buchetului potrivit trebuie sa ai in vedere si anotimpul cand are loc nunta.

Ai in vedere ca alegerea tuturor florilor pentru buchet, dar si pentru decor tine cont de anotimpul in care va avea loc nunta. Daca ai o floare favorita care doresti sa fie prezenta la nunta ta, tine cont si de acest lucru atunci cand iti organizezi nunta. Aceasta floare se poate insa gasi si in alt sezon, dar ai in vedere faptul ca in acest caz, pretul ei poate fi mai scump.

Trebuie sa iei in considerare si faptul ca buchetul de nunta trebuie sa se asorteze cu rochia. Cele doua trebuie sa se comleteze una pe cealalta.

De asemenea, pe langa nuanta rochiei, buchetul trebuie sa se potriveasca si cu forma acesteia. O alta practica traditionala este aruncarea buchetului. Daca iti doresti sa pastrezi buchetul, atunci te poti gandi si la un al doiela buchet. Multe mirese au un buchet special pe care il arunca, astfel incat sa nu-l deterioreze pe cel original. Te poti gandi si la acest lucru atunci cand vine vorba despre alegerea unui buchet potrivit.

Este important si parfumul pe care il lasa buchetul, de aceea ai in vedere si mirosul florilor atunci cand iti alegi un buchet. Cu toate ca mirosul este deseori ignorat, este foarte bine sa te bucuri de flori parfumate in ziua cea mare.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept