Singura la nunta?

Nunti

31 decembrie 2022

Mersul la o nunta trebuie sa fie o placere, iar daca ai fost invitata singura la nunta, ei bine sunt mai multe lucruri pe care le poti face in aceasta situatie. Nu trebuie sa stai pe tot parcursul evenimentului retrasa intr-un colt, ci trebuie sa te bucuri de frumusetea acestuia alaturi de ceilalti invitati.

Nu este o tragedie sa mergi singura la un eveniment de genul, iar daca mergi, nu te izola fata de ceilalti invitati. Incearca pe cat posibil sa te bucuri de petrecerea la care participi.

Un alt lucru pe care sa nu-l faci atunci cand mergi la nunta este sa pui presiune asupra mirilor. Gandeste-te ca aceasta este ziua lor importanta si nu a ta, de aceea nu insista prea mult asupra detaliilor legate de tine si nu insista asupra situatiei in care te afli.

Ii poti doar ruga pe miri sa te aseze la o masa impreuna cu acele cupluri casatorite. Desi e posibil sa nu ti se para chiar cea mai buna idee la inceput, intr-o astfel de situatie iti vei da seama totusi ca aceasta companie este una mult mai placuta pentru tine. Vei putea fi sigura in acest fel ca vei putea purta o conversatie si nu te vei plictisi.

Le mai poti oferi mirilor si ajutorul tau, astfel incat sa nu te plictisesti la nunta. Intotdeauna apar unele situatii neprevazute care necesita o atentie sporita, de aceea ii poti ajuta pe miri sa rezolve o astfel de situatie pentru a le lua grija de pe cap.

Nu in ultimul rand, poti sa-ti cauti un partener de dans. Nu trebuie sa-ti gasesti sufletul pereche la nunta, ci trebuie doar sa te distrezi. Bucura-te ca esti acolo si profita de toate momentele inedite care s-ar putea ivi la acest eveniment. Daca te invita cineva la dans accepta si nu te gandi la ceea ce s-ar putea intampla mai departe.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept