Grafica personalizata pentru cabina foto

Cabina foto

24 martie 2022

Personalizarea in functie de stilul personal este un aspect important pe care il luam foarte in serios la PicBooth! Ne place sa stim ca putem oferi un serviciu complet personalizat, in care modelele imprimate pe fotografii de la cabina foto se potrivesc perfect cu articolele de design alese pentru nunta, botez sau orice alt tip de eveniment.

Faptul ca totul a fost gandit cu grija pana la cel mai mic detaliu, ne ofera un plus de satisfactie la finalul evenimentului, cand multumirea se citeste pe chipul tuturor celor care s-au distrat facandu-si numeroase fotografii la cabina foto, care mai de care mai traznite si mai originale.

Lucram indeaproape cu fiecare dintre clientii nostri pentru a obtine ceea ce ei isi doresc si suntem atenti la detaliile care fac diferenta. Asta inseamna ca fiecare template creat este unic si nu se repeta niciodata. Veti obtine cu adevarat un design unic, alegand cabina foto Bucuresti.

NUNTA

Stim ca organizarea unei nunti este o sarcina dificila pentru ca este un moment unic in viata fiecarui cuplu, dar in acelasi timp este si foarte frumos sa planifici toate detaliile pentru o nunta asa cum ati visat dintotdeauna, iar amintirile acestea vor ramane mereu in amintiri ce vor aduce zambetul pe buze.

Mirii petrec ore in sir cautand tematica potrivita pentru nunta. De la invitatii, la organizarea meselor este un intreg parcurs. Cuplul petrece atat de mult timp pentru a se asigura ca aceste elemente functioneaza impreuna si ca vor reflecta perfect stilul din ziua cea mare. Asadar, de ce sa optati pentru o grafica generica a fotografiilor pentru cabina foto, pe care o puteti intalini la orice nunta sau eveniment? Mai ales cand grafica personalizata este inclusa in oricare dintre pachetele noastre de cabina foto nunta.

Arunca o privire peste  modelul pe care l-am creat pentru una din nuntile din anul 2021. Acesta a fost conceput pentru a se potrivi stilului si tematicii lor de nunta.

BOTEZ

Nu doar nuntile beneficiaza de modelele noastre realizate la comanda. Botezurile sunt, de asemenea, oportunitati excelente de a crea ceva unic care sa se potriveasca cu toate elementele evenimentului.

Noua ne-a placut foarte mult aceasta grafica, realizata pentru a se potrivi unei tematici de balon cu aer cald cu nuante de bleu.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept