GUEST BOOK – Tot ce trebuie sa stii!

Evenimente

1 aprilie 2022
guest book

Este posibil ca un guest book sa nu fie la fel de important pentru o nunta precum sunt invitatiile, dar totusi este un detaliu destul de important pentru multe cupluri. Tipul de guest book pe care il alegeti, este o decizie care va apartine, fie ca optati sa cumparati unul gata facut sau pentru un guest book personalizat, important este sa amenajati un spatiu special unde invitatii sa poata veni pentru a-si asterne pe hartie urari si ganduri frumoase care vor ramane imprimate pe veci.

 La PicBooth luam foarte in serios realizarea unui guest book. In functie de preferinte, punem la dispozitie gama larga de modele, de la cele mai clasice pana la cele personalizate. De asemenea, pe langa serviciile oferite pentru inchiriere cabina foto, avem grija sa incurajam invitatii sa completeze guest bookul cu ganduri frumoase si chiar sa adauge una din fotografiile realizate atunci cand vin sa se distreze in coltul vesel unde este aplasata cabina foto. Fie ca este vorba de o nunta sau de un botez, guest bookul este potrivit pentru ambele tipuri de evenimente!

CARE ESTE ROLUL UNUI GUEST BOOK?

Guest Bookul reprezinta intai de toate, o amintire simpla si sentimentala din cea mai frumoasa zi. Scopul acestuia este de a oferi invitatilor sansa sa impartaseasca urari calde si ganduri frumoase legate de ziua voastra speciala. Daca este vorba de o nunta, intr-un guest book de nunta vor fi trecute felicitari si urari care sa le aduca noroc mirilor in noul lor inceput. Daca vorbim despre un guest book de botez, invitatii vor scrie urari blande si calduroase pentru micutul ce tocmai a devenit crestin si pentru parintii acestuia.

Un guest book reprezinta un ticket de intoarcere la cele mai frumoase amintiri, pe care il veti rasfoi cu drag de-a lungul anilor, va veti uita la chipurile vesele din fotografii si veti reciti urarile din suflet pe care invitatii le-au notat cu grija pe paginile cartii.

Bineinteles, nu este obligatoriu ca la orice nunta sau botez sa se regaseasca un guest book, insa noi va sugeram nu ratati aceasta ocazie de a va face amintiri in plus.

CUM AR TREBUI SA ARATE UN GUEST BOOK?

Raspunsul este simplu! In orice fel va doriti. Puteti opta pe modelul clasic de coperta alba pe care sa fie imprimate numele mirilor sau a micutului botezat si data evenimentului, sau puteti da frau liber imaginatiei si sa alegeti un guest book cu coperti colorate, cu diferite animatii ce va reprezinta.

UNDE AR TREBUI SA FIE ASEZAT GUEST BOOKUL?

Acesta ar trebui sa se afle intr-un loc unde toti invitatii sa il poata vedea. Cel mai potrivit loc este pe o masa care se afla in apropierea cabinei foto, pentru ca toti cei care vor dori sa se pozeze, sa poata adauga un exemplar si la album. In acelasi loc trebuie sa se regaseasca markere si pixuri colorate sau cu sclipici, pentru ca mesajele sa fie unele cat mai spectaculoase. Si, sa nu uitam de lipici, pentru a putea lipi fotografiile pe paginile albumului.

CE AR TREBUI SA SCRIE INVITATII INTR-UN GUEST BOOK?

Toata lumea crede ca mesajele trbuie sa fie unele spirituale sau sa fie pline de intelepciune. Insa, tot ce trebuie sa faca un oaspete este sa scrie ceva din inima, cum ar fi: ,,Sunt atat de fericit ca void oi v-ati gasit unul pe celalalt. Casa de piatra!”, sau mesaje cu o nota personala cum ar fi:,, Va doresc multi ani de fericire si vacante la schi impreuna!”

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept