Sefii si colegii la nunta? De bine sau de rau?

Nunti

31 ianuarie 2023

O intrebare pe care o aud foarte des atunci cand vine vorba despre organizarea unei nunti este daca e o idee buna sa-ti inviti colegii sau sefii la nunta. Cu toate ca acest lucru ar putea fi o idee buna in unele situatii, nu esti obligat sa faci acest lucru, totul depinzand de tine.

O idee pe care o poti face in acest sens este sa-ti pui colegii de munca la finalul listei. Chiar daca nu sunteti apropiati, ar fi ciudat sa nu-i inviti la nunta, de aceea daca doresti, poti sa-i pui la finalul listei. Daca ai suficiente persoane care sa vina la nunta, atunci poti lasa colegii de munca la capatul listei, iar in caz de nevoie sa-i inviti si pe acestia.

Un alt lucru la care sa te gandesti este daca esti sau nu prieten cu colegii de munca si in afara locului de munca. Daca raspunsul la aceasta intrebare este unul afirmativ, atunci da, este o idee foarte buna sa-ti chemi si colegii de munca.

Este evident ca ei vor dori sa-ti fie aproape intr-o astfel de zi importanta din viata ta. Cu siguranta se vor si bucura acolo alaturi de tine si se vor simti foarte bine la acest eveniment. Mai poti tine cont si de faptul ca poti invita doar cativa colegi si nu neaparat pe toti. Nu esti obligat sa-ti inviti toti colegii la nunta, te poti limita doar la persoanele cu care chiar ai o relatie de prietenie.

Este nunta ta, deci tu esti persoana care decide cine participa la aceasta si cine nu. Nu trebuie sa chemi o persoana la nunta ta doar pentru ca lucrezi sau nu cu aceasta persoana. Ai in vedere ca la acest eveniment trebuie sa te simti cat mai bine si sa te bucuri de compania persoanelor care participa la ea.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept