Marturii nunta – Cum le alegi?

Nunti

15 ianuarie 2023

Probabil ai primit deja o multime de marturii de nunta si deja stii cam ce se ofera la nunta, dar cu toate acestea, daca iti doresti sa afli mai multe despre aceste mici amintiri care raman de la nunta, poti tine cont si de cateva lucruri in plus. In primul rand, exista o regula de aur in ceea ce priveste marturiile si anume ca acestea sa imbine pe cat posibil latura simbolica cu cea practica. Ar fi ideal ca darurile simbolice sa nu fie complet inutile.

Marturiile dulci sunt printre cele mai comune, acestea fiind de obicei bomboane, ciocolatele, dar si migdale invelite in zahar. Printre marturiile care se mai pot oferi la nunta se numara semnele de carte, saculetii umpluti cu flori uscate, precum si borcanasele cu miere.

Fotografiile sunt si ele idei de marturii la fel de comune, iar martuiriile practice precum un set de sare si piper sunt alte idei bune la care poti apela.

In categoria marturiilor inedite intra macarons cu ravase sau marturiile eco. Daca nunta ta are de exemplu un aer mai rustic, este o idee buna sa ai in vedere marturiile eco. Invitiatii primesc in acest caz braduti in miniatura sau saculeti cu semninte de flori pe care invitatii le pot planta in ghivece sau in gradina.

Sticlutele cu ulei de masline sunt si ele un dar inedit, mai ales daca nunta are o tematica mediteraneana. O astfel de sticluta, un mesaj de multumire, alaturi de cateva plante aromatice uscate prinse de aceasta cu un snur este o marturie inedita, dar si utila. Marturiile de lux sunt si ele o solutie daca bugetul o permite si anume o sticla de vin atent aleasa i-ar putea incanta pe invitatii tai.

Alege mereu o marturie care sa fie cat mai utila invitatilor tai pentru ca daca aceasta nu este utila va fi data uitarii sau pierduta.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept