Semnificatia culorilor pentru rochia de mireasa

Nunti

15 iunie 2022
rochia de mireasa

În aceste zile, rochia de mireasa o puteti gasi într-o varietate de culori. Miresele nu se mai limitează doar la o nuanță de alb. În ultimii ani, designerii au adus chiar și rochii de mireasă colorate în prim-planul modei de mireasă. Prin urmare, tot mai multe mirese se îndeaprteaza de tradiție și aleg o rochie pur și simplu pentru că le place culoarea. Cu toate acestea, toate culorile au sens. Fiecare dintre ele reprezintă anumite sentimente, emoții și stări de spirit. S-ar putea să doriți să țineți cont de acest lucru atunci când selectați o culoare. Mai jos am pregatit o prezentare generală a celor mai populare culori pentru rochia de mireasa si ceea ce inseamna acestea.

Alb: Albul este asociat cu lumina, bunătatea, inocența, puritatea și virginitatea. Este considerată a fi culoarea perfecțiunii. Această culoare va rămâne întotdeauna alegerea pentru o mireasă tradițională și nu se va demoda niciodată.

Fildeș: Acelși lucru care se spune despre rochia de mireasa alba se poate spune și despre una de fildes. Este, de asemenea, o culoare foarte tradițională. Cu toate acestea, unii cred că fildeșul este, de asemenea, un simbol al inocenței pătate. Aceasta este gândirea de școală veche și în zilele noastre miresele merg pentru fildeș, deoarece arată mai bine decât albul pe pielea lor.

Roșu: Roșul poate fi un simbol pentru iubire, infatuare, emoții puternice, energie, putere și pasiune. O rochie de mireasă roșie este potrivită pentru o mireasă care pur și simplu vrea să iasă în evidență din mulțime.

Roz: Culoarea roz reprezintă inocența, o personalitate asemănătoare unui copil, prospețimea, puritatea, iubirea, sănătatea și viața bună. De asemenea, poate fi purtat pentru a arăta o personalitate mai cochetă. Rozul este în mod normal o culoare asociată cu femeile și feminitatea lor.

Albastru: Albastrul este, evident, asociat cu culoarea apei și a mării. Reprezintă calm și liniște. Albastrul transmite, de asemenea, feminitate, viață, puritate etc., la fel ca apa. Albastrul poate simboliza, de asemenea, stabilitatea, securitatea și loialitatea pe tot parcursul vieții.

Negru: Negrul este adesea privit ca o culoare stranie – și o alegere ciudată pentru o mireasă. Dar rochiile de mireasă negre sunt aici și sunt aici pentru a rămâne. Negrul poate fi, de asemenea, o culoare a eleganței sau a clasei. Negrul reprezintă, de asemenea, putere, sexualitate, rafinament, formalitate, bogăție, mister, profunzime și, cel mai bine, stil pur.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept