Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare

Nunti

17 mai 2022

Ei spun că alegerea unei rochii de mireasă este una dintre cele mai dificile decizii pe care o mireasă o poate lua în procesul de planificare a nunții. Nu știm cine sunt “ei”, dar în mod clar nu s-au confruntat niciodată cu sarcina monumentală de a-și da seama cum să aleagă rochii de domnișoară de onoare care să completeze ținuta miresei.

Să recunoaștem, alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare este o sarcină destul de grea, pentru că trebuie să ții cont de mai multe aspecte precum forma corpului pentru fiecare fata și preferințele de stil.

Pe lângă toate acestea, trebuie să-ți dai seama și cum să creezi un look pentru domnișoarele tale de onoare care să completeze perfect rochia ta de mireasă. Sună imposibil, nu?

Poate da, poate nu. O multime de mirese au făcut-o înainte, așa că sigur o poți face și tu! Iată cum să alegeți rochii de domnișoară de onoare care să completeze ținuta de mireasă, fară a cere ajutorul unui stilist.

PăSTREAZĂ STILUL VESTIMENTAR

În primul rând, ar trebui să alegeți rochii de domnișoară de onoare cu stilul rochiei de mireasă în minte. Dacă rochța ta de mireasă este de inspirație vintage, ar fi super penibil ca domnișoarele tale de onoare să fie îmbrăcate în rochii la modă, cu siluete moderne.

Stilul tău de rochie de mireasă este capricios și romantic? Luați în considerare îmbrăcarea echipei în rochii de domnișoară de onoare cu țesături curgătoare și mâneci cu volane. În cazul în care stilul tau de nuntă poate fi descris doar ca fiind îndrăzneț și la modă, ia în considerare îmbrăcarea fetelor în rochii de domnișoară de onoare diferite, cu texturi diferite sau salopete la modă, care întorc capetele (într-un mod bun, desigur).

ÎMPĂRTĂȘEȘTE CÂTEVA DETALII DESPRE ROCHIE

Având rochia de mireasă în gând, nu uita să iei în considerare detaliile subtile (și poate nu-așa-subtile) ale rochiei tale de mireasă înainte de a alege rochiile de mireasă. Dacă ai ales ca rochia de mireasă să fie una din dantelă, de exemplu, ar fi absolut superb pentru fetele tale să poarte topuri de dantelă  pentru a completa rochia ta, fără a fi prea matchy-matchy.

Ai ales să porți o rochie de mireasă într-o altă culoare decât albul? Asigurați-vă că pentru alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare care vor  completa rochia de mireasă colorată pentru un aspect demn de fotografie. De exemplu, dacă rochia ta de mireasă este albastru deschis, ai putea să-ți îmbraci fetele în rochii în diferite nuanțe de albastru pentru un efect ombre care oprește spectacolul.

DAR NU ORICE DATALIU

Când vine vorba de pregătirea domnișoarelor de onoare, ai grijă să eviți să alegi prea îndeaproape rochiile care să se potrivească prea bine cu detaliile rochiei tale de mireasă. La urma urmei, este ziua ta specială. Meriți să furi lumina reflectoarelor, nu?

Un detaliu care nu ar trebui să fie împărtășit între tine și fetele tale este decolteul. În cazul în care rochia ta de mireasa dispune de un decolteu sexy, plonjant, asigura-te că pentru vei alege un decolteu diferit pentru fetele tale. Nu vrei să iei singurul lucru care îți face rochia să iasă în evidență!Același lucru este valabil și pentru detaliile de pe rochia ta. Fetele tale nu au nevoie să strălucească în cazul în care rochia ta este deja blinged-out la maxim.

ACCESORIILE FAC LEGATURA

În timp ce domnișoarele tale de onoare nu ar trebui să se potrivească prea bine cu tine, ar trebui să existe întotdeauna cel puțin unul sau două elemente care să le faca pe fete sa semene între ele. Una dintre cele mai simple metode de a realiza acest lucru este prin alegerea unui buchet de mireasa care completează rochiile domnișoarei de onoare.

De exemplu, să spunem că schema de culori a nunții tale este fard de obraz și albastru classic. În cazul în care domnișoarele de onoare poartă rochii de domnișoară de onoare albastru, ai putea asorta cu buchetele de flori culoarea fardului de obraz.

FII CREATIVĂ

Când vine momentul sa alegi rochii de domnisoară de onoare, nu-ți fie teama sa te joci cu imprimeuri si texturi unice. Alegerea rochiilor pentru fetele tale ar trebui să fie un proces distractiv! Doar asigură-te că urmezi sfaturile noastre de mai sus, și îți poti păstra stilul de mireasă.

Folosim cookie-uri. Prin continuarea folosirii site-ului, iti exprimi acordul de folosire al acestora. Vezi detalii Accept